23. 3. 2018

Rakovec


Baví mě fotit. Baví mě moje fotky sdílet. Ale dostat se k tomu, abych fotky upravila a publikovala tady na blogu, to je občas porod. A ruku v ruce s ním jde velké zpoždění. Takže pro dnešek tu máme pár obrázků (zbytek nebude, jsem moc líná je přebírat) a příspěvek, který jsem rozepsala v lednu:


Pro jednou jsem cestou z práce nejela po tmě, nesněžilo a dokonce ani nebylo zataženo. Zkrátka bylo velmi hezky, fotogenicky, chtě nechtě (spíše chtě :) ), MUSELA jsem toho využít a den si užít.





A tak jsem se pustila do neznámých končin s mlhavým příslibem rádoby urbexu. A vskutku, byly tam. Opuštěné chatky. Dozvěděla jsem se o nich, jako o mnoha dalších kouzelně zapomenutých místech, na stránkách Kafélanky































Kvalitám mého fotoaparátu odpovídá i kvalita následujících fotografií. Zešeří se a mám po ptákách. Berte je tedy prosím s rezervou a pouze jako dokumentační. 

Chtěla jsem s toho dne vyždímat maximum a taky se nerada vracím stejnou cestou zpět, vydala jsem se tedy po lesní cestičce dál, doufajíc, že mě třeba obloukem vyvede k místu, kde jsem nechala auto. Ve zkratce, k autu jsem nedošla, zato jsem objevila vchod do Narnie. Následovala jsem překvapenou srnku a  zčistajasna bum...lampa! Stojí si tak vedle zanedbané chatky obehnané dalšími podivnostmi a harampádím. Na mém nekončícím to-do listu je teď zajít sem někdy za světla a s nějakým lepším strojem a zdokumentovat ji lépe.








Tak zase příště :)

3 komentáře:

  1. Znáš tu opuštěnou vilu na kopci u Bohunic? Kousek od Památníku obětem Druhé světové války? Odtamtud bych chtěl někdy vidět Tvoje fotky... jsou fakt super.

    OdpovědětVymazat
  2. Myslíš Hošnovu vilu? Ta vyhořela, myslím. Teď už tam nic moc nezůstalo, ale taky se tam chystám - je to ostuda, ale ještě jsem tam nebyla :D

    OdpovědětVymazat